Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Iets extra'sExtra services

Wij halen alles uit de kast om jou zo goed mogelijk te helpen. Heb je een gebrek aan tijd, middelen, energie of inspiratie om je woning verkoopklaar te maken? Onze enthousiaste professionals staan voor je klaar! Bezichtigen maken wij ook graag zo leuk en eenvoudig mogelijk voor je. En daar hebben we plezier in.

Benieuwd naar onze extra services, die het verkooptraject voor jou leuker en eenvoudiger maken? Je komt ze allemaal tegen op deze pagina.

Gratis hypotheekgesprek

Wil je weten wat je kunt lenen voor je woning? Wij regelen een gratis hypotheekgesprek voor je!

Goed als je in de oriënterende fase zit: in welke prijsklasse kun je zoeken en hoeveel eigen geld moet je hebben? Hoe zit het eigenlijk met hypotheken en welke vorm past het beste bij jouw situatie?
Maar ook interessant als je een woning op het oog hebt: dan wil je zo snel mogelijk weten hoeveel je kunt bieden. Wij helpen je.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Klussenservice

Weloverwogen ga je de woning in de verkoop doen. Je bent ervan overtuigd dat hoe mooier de woning is des te makkelijker deze is te verkopen. Een verfje hier en daar, de deuren recht hangen, de tuin verkooptechnisch klaarmaken of een muurtje opnieuw betegelen. Je ziet de noodzaak, maar het ontbreekt je aan tijd, de juiste gereedschappen of aan handigheid. Wij van Iets Anders makelaars snappen dit. Daarom komen wij de verkopers tegemoet. Zij kunnen gebruik maken van onze allround klusjesman Maik. Kost weinig, maar levert een veelvoud op. Wel zo makkelijk en zo leuk. Onze Maik helpt je om de klusjes in en rond huis vakkundig en snel af te ronden. Op deze manier kom je mooi tegemoet aan de verwachtingen van een koper!

Schoonmaakservice

Weloverwogen ga je de woning in de verkoop doen. Je bent ervan overtuigd dat hoe mooier de woning is des te makkelijker deze is te verkopen. Wanneer het moment daar is dat de fotograaf langskomt voor de fotoreportage ontbreekt het je aan tijd om de woning mooi te laten blinken en stralen. Terwijl deze fotoserie de eerste indruk van de woning geeft! Om onze verkopers te ontlasten kunnen zij gebruik maken van onze schoonmaakster Petra. Ze is goed in wat ze doet, heeft oog voor detail en is flexibel inzetbaar. Met haar helpende hand ben je verzekerd van een mooie, nette online presentatie van je woning!

Tuinservice

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken en dat begint al bij de tuin! Om je tuin helemaal optimaal klaar te maken voor bezichtigingen en foto's staat onze groenadviseur Gerwin voor je klaar! Heb je groene vingers en ben je graag zelf in je tuin bezig, maar ontbreekt het je aan creativtiteit om een mooi plan te maken? Gerwin voorziet je graag van advies. Besteed je het tuinwerk liever helemaal uit? Ook voor de praktische uitvoering ben je bij hem aan het juiste adres.

Haal- en brengservice

Wil je graag een woning bekijken, maar ben je zelf niet in de gelegenheid om daar naartoe te rijden? Als je in de directe regio van de desbetreffende woning woont, dan komen wij je graag ophalen voor de bezichtiging. En na de bezichtiging brengen we je uiteraard weer terug naar huis. Vraag gerust naar meer informatie als je contact met ons opneemt voor het inplannen van een bezichtiging.

Woningstyling service

Een eerste indruk laat je maar één keer achter. Daarom helpen wij je graag op alle gebieden om je woning optimaal te presenteren voordat de fotograaf langskomt. Onze woningstyliste komt standaard gratis bij onze verkopers langs voordat de fotograaf bij je thuis komt. Jij kijkt vaak toch anders naar je woning dan dat geïnteresseerden dat doen. Onze woningstyliste Maaike geeft praktische tips die je zelf kunt uitvoeren, soms advies over klussen die er gedaan moeten worden, en tips om je woning klaar te maken voor een bezichtiging. Jij kijkt vervolgens zelf wat je met haar ideeën wilt doen.