Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

6 manieren om de Funda-kijkers voor te zijn!

Je ziet op Funda een mooie woning. Enthousiast kijk je of je huidige meubels erin passen, of de achtertuin ruim genoeg is en via Google Maps ben je al 5 keer de hele straat doorgelopen: dit gaat hem worden. Snel bel je de makelaar met de vraag of je kunt bezichtigen. "Ja, uiteraard kan dat. Je bent alleen al wel de 20e beller.".

Geen zin in 'die gekte' altijd? Wij hebben voor jou 6 manieren op een rijtje gezet waarbij wij, met ons nieuwe woningaanbod, jou de kans geven om de 'Funda zoekers' voor te zijn.
We bieden geen garantie, wel kansen!

1. Onze etalage
Loop er af en toe eens langs. De plexiglasplaatjes tonen de woningen die wij in de verkoop hebben. De papieren in de fotolijsten laten je de woningen zien die recent of nog niet online te vinden zijn. Afspreken voor een bezichtiging kan al wel!

2. Instagram
Volg je ons al op Instagram? Het is gratis en we beloven je niet te veel te spammen. Naast leuke dingen en sfeerfoto's komen álle woningen die wij gaan verkopen voorbij. In de Instagram stories, één dag voordat ze op onze website en Funda te vinden zijn.

3. Zoekerssysteem
In ons menu, onder 'woning gezocht' schrijf je je gratis in als zoeker. We doen ons best om zo veel mogelijk woningen die bij jouw zoekwensen passen, per mail bij je onder de aandacht te brengen. Uiteraard voordat de woning uitgebreid online staat.

4. Facebook
Nog meer social media. Ook hier vind je ons nieuwe woningaanbod, een dag voordat dit uitgebreid online verschijnt. Foto's, vraagprijs en wat gegevens over de woning krijg je er gratis bij. Bel of mail ons voor meer info, of voor het inplannen van een bezichtiging. Dat kan tegen die tijd allemaal al!

5. Previews op onze website
Op onze homepage tref je af en toe plots een woning aan met het label 'Binnenkort in de verkoop'. Klik op de foto voor meer info, of eronder om te zien of er nog meer previews op de website staan. Vaak is er nog niet heel veel informatie beschikbaar, maar een belletje of mailtje richting onze kant kan je een hoop opleveren.

6. Verkoop je woning via ons
Heb je je woning bij ons verkocht? Dan kennen wij je, weten we over het algemeen wat je zoekt en zijn we ook op de hoogte van de status van de verkoop van je huidige woning. Niet gek dus dat we als eerste aan jou denken als we een nieuwe woning in de verkoop krijgen. We bellen je graag even op om te laten weten dat we wellicht jouw droomwoning hebben gevonden.