Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Iets Anders Makelaars verhuist

Iets was op zoek naar wat anders. Soms lopen zaken iets anders dan je had verwacht. Bij Iets ontstond een stuk onrust toen de huurbaas zijn plannen bekend maakte. Gall & Gall zou graag op de iets andere plek willen zitten i.v.m. verbouwing AH. Iets wilde niet graag op de fles en startte een zoektocht.
Hij liep de hoek om en verliet de Hoekstraat. Even later landde Iets bij een bijzonder pand op de Landstraat. Het was anders dan andere panden en stond prominent op de Hoek (Op d’n Timp). Het aansprekende monument oogde leeg, verlaten en kil. Anders dan in lang vervlogen tijden waren de iets luidruchtige stemmen van dit toffe café verstild. Maar Iets ogen schitterden, zijn hart bonkte. Op deze bijzondere plek in hartje centrum kwamen twee wegen samen. Het droevige gebouw straalde in zijn ogen. Hij keek er anders tegenaan.
Iets sloot een bondje met Anders. Samen gingen ze er iets anders meedoen. Er zou weer leven in de brouwerij komen. De boel zou anders verbouwd worden. Iets zag het helemaal zitten. Personeel en mensen die hier binnen zouden komen moesten weer blij worden. Plannen werden gesmeed, vaklieden werden aangetrokken. De gemeente en de buurt zagen graag iets anders op deze plek. Want leegstand was achteruitgang.

Daarom sluit Iets Anders Makelaars straks haar deuren aan de Hoekstraat (waar we trouwens een supertijd hadden, Appie bedankt!) en doen wij ze graag voor je open aan de Landstraat 2. Vanaf 30 maart 2020. Iets in je zal zeggen dat het heel anders is geworden. Welkom!