Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Werkwijze

Veel mensen zijn op zoek naar Iets Anders. Omdat we in een krimpregio wonen gaat de verkoop van woningen niet vanzelf. Juist daarom zijn wij in juni 2015 gestart met Iets Anders makelaars. Tijden en mensen zijn veranderd. Door een andere markt- en klantbenadering zijn er via ons al heel wat woningen van eigenaar verwisseld. Veel verkopers en kopers mochten wij blij maken. Onze aanpak valt op, het succes gaat als een lopend vuurtje. Steeds meer mensen willen via ons zaken doen. In de veranderende markt zijn wij ervan doordrongen dat alleen een creatieve, proactieve aanpak werkt.

Strategie voeren is ook nee durven zeggen. Daarom doen wij alleen de verkoop- en aankoopbegeleiding van woningen. Die beperking is onze kracht.

Waarin zijn we anders?
Eigenlijk in bijna alles. De naam verplicht ons elke keer weer op een andere manier naar een casus te kijken. Hoe vliegen wij die opdracht aan? Op welke manier gaan we snel succes oogsten? Wat past bij deze verkopers? Wanneer komen de kopers hierbinnen? Hoe verlagen we de drempels? Onze verkopers maken prominent deel uit van ons verkoopteam. Samen met hen bespreken wij het plan van aanpak wat specifiek past bij de woning en de verkopers. Je hebt waarschijnlijk al wel gezien op onze site dat de teksten bij de woningen totaal anders zijn. Elke keer weer. Voordat onze vakfotograaf komt, geven wij verkooptechnisch interieuradvies. Elke woning wordt (vaak met alternatieve indeling) ingetekend door BNA architect Rinke ter Haar. Ook hebben wij een fulltime marketing/communicatie deskundige in dienst voor PR, social media en gerichte campagnes. Niet onopgemerkt blijven onze aparte vraagprijzen, borden of vlaggen of specifieke spandoeken. Het kan zo maar zijn dat de aspirant kopers een vers gezet bakkie koffie krijgen tijdens de bezichtiging. Ook kunnen mensen gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.

We werken met 100% tevredenheidsgarantie. Dit wil zeggen dat opdrachtgevers zonder kosten en gevolgen de verkoopopdracht in mogen trekken als ze niet tevreden zijn.
vertrouwen
verbinden
verkopen
vieren