Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Je woning verkopen

1. Analyseren en adviseren
WAT IS JOUW WONING ÉCHT WAARD?

Wil je graag je woning verkopen of je woning gewoon te koop zetten? Wij kiezen voor de eerste variant! We steken veel tijd en energie in uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische waarde kunnen bepalen van jouw woning.
De tweede stap is het bepalen van de meest ideale verkoopstrategie of vraagprijs voor je woning. Soms kan een koopsom of een vanaf prijs aantrekkelijker zijn dan het werken met een vraagprijs. Niet onbelangrijk is, hoe verhoudt zich de prijs t.o.v. de concurrentie?

2. Doelgroep
OP ZOEK NAAR DE JUISTE KOPERS VAN JULLIE WONING.

Jullie woning in de verkoop zetten en rustig achterover leunen is bij ons geen optie. We gaan actief en creatief op zoek naar de juiste koper. Doelgroepgericht.
Ook belangrijk hierbij is met welke eigenschappen en kenmerken jouw woning zich onderscheidt ten opzichte van andere woningen. Doordacht zetten we de juiste marketingmiddelen effectief in. Door ons actuele zoekerssysteem gaan we direct aspirant kopers bellen en enthousiast maken. Niet zelden resulteert dat in snelle verkopen.

3. Etalage
EEN ONDERSCHEIDENDE AANVLIEGROUTE.

Jouw woning in de etalage! En dat niet alleen in onze woonwinkel in het gezellige centrum van Aalten. De zoektocht naar een woning begint voor de meeste kopers op het internet. Bij de eerste ‘screening’ vallen de meeste woningen al af en slechts enkele woningen worden bezichtigd. De koper willen we graag verleiden door een onderscheidende aanpak.
Wij doen dan ook geen enkele concessie in de presentatie. In ons verkooppakket zit daarom standaard al advies van de verkoopstyliste, we werken samen met een professionele woningfotograaf die ook goed is in het maken van detailfoto’s. Ook heb je inmiddels al gezien dat onze teksten heel anders zijn. Beschrijvend, prikkelend en uitnodigend. Ook onze vlaggen en spandoeken zijn anders en opvallend. Per woning kiezen we een doordacht en praktisch plan van aanpak.

4. Netwerkversterker
WIJ ZIJN DÉ BEHARTIGER VAN INDIVIDUELE WOONWENSEN.

Als specialist in woningen in de Gelderse Grensstreek hebben wij er elke dag plezier in klantverwachtingen te overtreffen. Continu zijn we daarom voor onze klanten op zoek naar toegevoegde waarde. Dat kan zijn in samenwerking, het mee laten denken van professionals. Maar ook in het organiseren van ludieke verkoopacties of woonborrels. We zien het als sport om onze klanten de hoogst mogelijke tevredenheid te bieden.

5. Tevredenheidsgarantie
ONZE UITDAGING: WE VINDEN VOOR ELKE WONING EEN KOPER!

Veel makelaars stoppen als de woning op Funda staat. Bij ons begint het dan pas. Er is een veelheid van activiteiten nodig om de koper (die al geboren is) te vinden. Snel en actiematig. Als je in de huidige markt écht wilt verkopen, dan pak je diverse kanalen. We beginnen met ons zoekersbestand, de buurtmailing en dan laten we een scala van online marketing erop los. Jullie woning moet onder de aandacht komen op plaatsen waar jouw doelgroep zich ook bevindt. Wij hebben kennis in huis op het gebied van online marketing. Daardoor kunnen wij snel en effectief jouw huis onder de aandacht brengen van een grote groep potentiële kopers. In het DNA van onze mensen zit het streven naar resultaat. Onze specialiteit is het verkopen van woningen. Juist daarom werken wij op ‘no cure no pay’ basis. Onze tarieven zijn resultaatafhankelijk.
Dus eerst verkopen en dan pas betalen.

6. Mond-tot-mond reclame
DE KOPER IS VAAK DICHTERBIJ DAN JE DENKT.

Mond-tot-mond reclame is steeds een krachtig middel om snel goede resultaten te behalen. Mond-tot-mond reclame verloopt tegenwoordig steeds meer via social media kanalen zoals Facebook, Twitter of LinkedIn. Interessante berichten worden snel en makkelijk ‘geliked’ en gedeeld.
Via jouw en ons sociale netwerk zetten we een slimme social media campagne op waarmee we jullie woning onder de aandacht brengen van potentiële kopers. Je kunt dus zelf een steentje bijdragen aan de verkoop van je woning, want de koper is vaak dichter bij dan je denkt. Wellicht kopen vrienden of collega’s van je buren jullie woning.

7. Aandacht is vanzelfsprekend
WE HOUDEN DE VINGER AAN DE POLS.

Eén van de meest gehoorde klachten is dat de makelaar zo weinig en slecht communiceert. Het blijft zo lang stil. Dit maak je bij ons niet mee. Elke week hebben wij als team werkoverleg en passeert elke te koop staande woning kort de revue.
Veel makelaars werken met een overvolle woningportefeuille. Persoonlijke aandacht en het nauwgezet volgen van de voortgang blijkt dan in de praktijk vaak erg lastig.
Dit willen wij onze klanten juist wel bieden en daarom werken wij bewust met een relatief kleine portefeuille.

8. Iets Anders verkopen
MAAK OOK KENNIS MET ONZE UNIEKE VERKOOPSTRATEGIE.

Alle hierboven genoemde stappen hebben we samengevoegd tot een uniek verkooppakket. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we jou er natuurlijk graag alles over!
We nemen je uiteraard alles uit handen en begeleiden je persoonlijk tot aan de notaris. Niks is ons teveel!
Mogen wij je overtuigen?


Stil in de verkoop...

Wij hebben regelmatig woningen in de portefeuille van verkopers die, om uiteenlopende redenen, besloten hebben om de woning niet in de publiciteit te brengen.

Schrijf je vrijblijvend in als zoeker, dan houden wij je op de hoogte.
Verkoopplannen?
Bel voor een gratis waardebepaling met ons team
vertrouwen
verbinden
verkopen
vieren