Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Verkoop

We zijn specialist

Wij verkopen op een leuke en originele manier woningen. Kundig, snel en voor een mooie prijs. Ook begeleiden we met verve kopers bij de aankoop van hun droomwoning. Strategie voeren is ook nee durven zeggen. Daarom doen we niet aan bedrijfshuisvesting en uitgebreide taxatierapporten. Ook agrarische objecten laten we liever over aan de specialist. We zijn er dus niet voor iedereen. Maar omdat we een groot netwerk hebben kunnen we wel iedereen verder helpen. Wij durven ons eigen pad te bewandelen, in het belang van de klant.

Waarin zijn we anders?

Eigenlijk in bijna alles. Onze naam verplicht ons elke keer weer op een andere manier naar een casus te kijken. Hoe vliegen wij die opdracht aan? Op welke manier gaan we succes oogsten? Wat past bij deze verkopers? Wanneer komen de kopers hier binnen? Hoe verlagen we de drempels? Onze Iets Andere werkwijze heeft al veel (wanhopige) verkopers blij gemaakt!
  • Verkopers maken bij ons deel uit van het verkoopteam. Samen met hen bespreken wij het plan van aanpak dat specifiek past bij de woning en de verkopers.
  • De teksten bij de woningen zijn totaal anders. Elke keer weer.
  • Voordat onze vakfotograaf komt, kijken we samen met een interieurstyliste kritisch naar de woning. Verdienen bepaalde ruimten extra aandacht? Moet er aan de buitenkant of aan de tuin nog wat gedaan worden? Onze professionals ondersteunen je hierin graag.
  • Wij hebben een fulltime marketing/communicatie deskundige in dienst die zich bezighoudt met social media en doelgroepgerichte campagnes.
  • We werken met opvallende, aparte vraagprijzen, borden of specifieke spandoeken.
  • Wij maken graag een feestje van een bezichtiging.
  • Ben je niet in de gelegenheid om zelf naar de woning te komen om hem te bekijken, dan biedt onze Haal- en brengservice uitkomst.
  • We werken met 100% tevredenheidsgarantie. Dit wil zeggen dat opdrachtgevers zonder kosten en gevolgen de verkoopopdracht in mogen trekken als ze niet tevreden zijn.


Gratis waardebepaling

Je overweegt je woning te verkopen of je bent je aan het oriënteren om een andere woning te kopen. Dan wil je natuurlijk graag de waarde van je huidige woning weten zodat je weet wat je bestedingsruimte is. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. We komen graag vrijblijvend bij je langs en geven een deskundig advies. Of: Ben je benieuwd naar wat je kunt lenen en hoe hoog je maandlasten kunnen zijn? Loop dan ook eens bij ons binnen, wij kunnen dit vandaag nog voor je regelen.

Labels

Wij geloven in doelgroepgerichte marktbenadering. Om het voor jou overzichtelijk te maken, werken wij met specifieke labels. Hierin komen we kopers en verkopers tegemoet.
Hieronder lees je met welke labels wij werken. Op onze 'aanbod pagina' is duidelijk zichtbaar onder welk label een woning valt.

Goud
Gaan voor exclusief of bijzonder wonen. Je zoekt iets anders, in een hogere prijsklasse, dan maken wij vast een selectie voor je.
Woningen met een gouden label krijgen bij ons een ander accent.

Zilver
Zonder zorgen ouder worden. Zilveren woningen hebben een slaapkamer of badkamer op de begane grond (of kan makkelijk gerealiseerd worden).
Ook appartementen met een lift vallen onder dit label.