Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Waarin zijn we anders?

Eigenlijk in bijna alles. Onze naam verplicht ons elke keer weer op een andere manier naar een casus te kijken. Hoe vliegen wij die opdracht aan? Op welke manier gaan we succes oogsten? Wat past bij deze verkopers? Wanneer komen de kopers hier binnen? Hoe verlagen we de drempels? Onze Iets Andere werkwijze heeft al veel (wanhopige) verkopers blij gemaakt!

Verkopers maken bij ons deel uit van het verkoopteam. Samen met hen bespreken wij het plan van aanpak dat specifiek past bij de woning en de verkopers. Je hebt waarschijnlijk al wel gezien op onze site dat de teksten bij de woningen totaal anders zijn. Elke keer weer. Voordat onze vakfotograaf komt, kijken we samen kritisch naar de woning. Verdienen bepaalde ruimten extra aandacht? Moet er aan de buitenkant of aan de tuin nog wat gedaan worden? Onze professionals, Maik, Petra en Gerwin, ontzorgen je graag.
Ook hebben wij een fulltime marketing/communicatie deskundige in dienst die zich bezighoudt met social media en doelgroepgerichte campagnes. Niet onopgemerkt blijven onze aparte vraagprijzen, borden of specifieke spandoeken. Wij maken graag een feestje van een bezichtiging.  Ben je niet in de gelegenheid om zelf naar de woning te komen om hem te bekijken, dan biedt onze Haal- en brengservice uitkomst.

We werken met 100% tevredenheidsgarantie. Dit wil zeggen dat opdrachtgevers zonder kosten en gevolgen de verkoopopdracht in mogen trekken als ze niet tevreden zijn.